Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 19:09

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας στο «Παναγία Ελεούσα» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ο Αστυνομικός Διευθυντής – Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας- κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, με τη συνοδεία της Αστυνόμου Α΄ – Προϊσταμένης Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κας Ευανθίας Τζώτζου και της Ανθυπαστυνόμου – Υπασπίστριας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας κας Βασιλικής Τυρολόγου, επισκέφθηκαν την έδρα της Α΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι.
Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, ενώ- όπως αναφέρει η ανακοίνωση-εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν μαζί τους. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Ανδρέας Τσαπικούνης εξήρε το έργο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο του οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.
Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας χαροποίησε ιδιαίτερα τους υπευθύνους του εργαστηρίου, οι οποίοι ανέφεραν πως η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.
Στην  ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.


koi-tsapikounis-panagia-eleousa (2)
koi-tsapikounis-panagia-eleousa (3)
koi-tsapikounis-panagia-eleousa (4)
koi-tsapikounis-panagia-eleousa (5)
koi-tsapikounis-panagia-eleousa (6) 

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.