Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 01:47

Με επιτυχία η 2η Γιορτή Εσπεριδοειδών απο τον «Πυγμαίο ο Τριχώνιο» την Κυριακή 5/3/2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών του Συλλόγου μας και την αρωγή της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου, περατώθηκε η Ημερίδα για τα Εσπεριδοειδή. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ποικίλες ήταν οι δράσεις του Συλλόγου για την ανάδειξη των τοπικών αυτών φρούτων, μα και την αξιοποίηση των προϊόντων τους στην οικοτεχνία. Η πλατεία της Παντάνασσας έγινε για μια ακόμη φορά κέντρο πολιτιστικών ανταλλαγών, επιστημονικών συζητήσεων, χώρος αναψυχής , πνευματικού πλουραλισμού και κοινωνός της παράδοσης.

Με όχημα τα λογοτεχνικά είδη του παραμυθιού και της ποίησης οι μικροί μαθητές του χωριού μπόρεσαν και απέδωσαν νόημα στην εν λόγω ημέρα. Και το απόσταγμα της εκδήλωσης…. Αν όλοι μας σκεφτούμε με τον τρόπο που το κάνουν τα παιδιά – απλά κι ανιδιοτελώς – κι αν ανακαλέσουμε τις παιδικές μας αναμνήσεις, τότε θα διαπιστώσουμε πως υπάρχει ελπίδα να υπάρξει πρόοδο στον τόπο μας αλλά και στους εαυτούς μας.

Διαβάστηκε 1982 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.