Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 02:35

“Γυναίκες στα πρόθυρα… γάμου” (νέος διαγωνισμός) για Παρασκευή 26 Ιουνίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Γυναίκες στα πρόθυρα… γάμου» της Θεοφανίας Ανδρόνικου – Βασιλάκη

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

gunaikes sta prothira gamou

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Γυναίκες στα πρόθυρα… γάμου
Η Στέλλα, η Κέλυ, η Λένα και η Ρίτσα συναντιούνται στον γάμο της Νίκης, με την οποία κατάγονται από την ίδια περιοχή. Πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται πως δε βρίσκονται τυχαία στο ίδιο τραπέζι, αλλά επειδή είναι οι μοναδικές ανύπαντρες. Λίγο πριν από τα σαράντα, για άλλη μια φορά στη ζωή τους, αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό κατά της γεροντοκόρης από την κοινωνία και τον περίγυρό τους. Καμιά άλλη επιτυχία, καμιά άλλη ικανότητα ή χάρισμα, πλην του γάμου, δε μετράει, σύμφωνα με τους γονείς και τους γνωστούς τους. Από εκείνη τη βραδιά και μετά, η μοίρα και η αλληλεγγύη για τον κοινό στόχο τις φέρνουν πιο κοντά. Αποφασίζουν να αποδυθούν στο κυνήγι του… γαμπρού, που επιτέλους θα τις απαλλάξει από το στίγμα της γεροντοκόρης και… το ράφι!
Τα αποτελέσματα; Απρόβλεπτα και ξεκαρδιστικά!

πηγή: http://agrinio-life.gr

Διαβάστηκε 3771 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.