Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 18:26

«Ἐκ θανάτου πρός ζωήν καί ἐκ γῆς πρός οὐρανόν» Ομιλία του μοναχού Λουκά Φιλοθεΐτου στη Σχολή Γονέων στο Μεσολόγγι (Κυρ 19/3/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι η ομιλία της Σχολής Γονέων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, την ερχομένη Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και ώρα 18:00’.

Ομιλητής θα είναι ο οσιολογιώτατος αγιορείτης μοναχός Λουκάς Φιλοθεΐτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ἐκ θανάτου πρός ζωήν καί ἐκ γῆς πρός οὐρανόν».

Ο π. Λουκάς είναι λόγιος, αγιορείτης μοναχός, αδελφός της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους, ο οποίος μέσα από την θεολογική του παιδεία, τον πλούτο των γνώσεών του και την επικοινωνία του με τους νέους θα μας μεταφέρει σκέψεις και εμπειρίες από το Περιβόλι της Παναγιάς.

Διαβάστηκε 1371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.