Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 23:54

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου «Βρες το ταλέντο σου» (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Δεξιοτήτων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αιτωλοακαρνανίας (κτήριο πρώην Νομαρχίας) στο Μεσολόγγι, όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου για να ενημερωθεί για τις σχολές του ΟΑΕΔ και την λειτουργία τους.

Στην είσοδο της αίθουσας μαθητές του τμήματος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων καλωσόριζαν τους καλεσμένους και τους τοποθετούσαν στις θέσεις τους ενώ οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης προσέφεραν γλυκά βουτήματα και καφέ, σε ένα μικρό μπουφέ.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης και εκπαιδευτικός κυρία Βάρσου Αθανασία ξεκίνησε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και κάλεσε τα τιμώμενα πρόσωπα να απευθύνουν χαιρετισμό. Η περιφερειακή διευθύντρια Πελοποννήσου του ΟΑΕΔ κα Ειρήνη Μαρίνου απηύθυνε χαιρετισμό και ακολούθησαν η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Σταρακά Χριστίνα, ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού κος Ψιλογιάννης Σπύρος, ο κος Σκαρμούτσος Τάσος πρόεδρος του Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Κοινοφελούς Επιχ. και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κος Παπαδόπουλος Πάνος, έδωσαν το παρόν και απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους εξαίροντας την συνεργασία τους με την ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου. Παρευρέθηκαν επίσης η κα Κότση Βασιλική Δημοτική Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγιου, ο κος Πάνου Γεώργιος προιστάμενος επιθεώρησης εργασίας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κος Σπυρόπουλος Βασίλειος, ο κος Πασιόπουλος Ντίνος γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και πρόεδρος του Ν.Ο.Μ. και ο κος Παπαχρήστος Τάκης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Ν. Αιτωλ/νίας.

koi-epas-mes-mageiriki2

Στην συνέχεια ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κος Κουτρουμπούσης Ιωάννης, αφού χαιρέτισε, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την λειτουργία, τις δράσεις και το εκπαιδευτικό έργο της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου. Την σκυτάλη στο βήμα παρέλαβε η περιφερειακή διευθύντρια Πελοποννήσου του ΟΑΕΔ κα Ειρήνη Μαρίνου που ως κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ενημέρωσε για την ευρωπαϊκή εβδομάδα δεξιοτήτων, για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά και την συμβολή του ΟΑΕΔ σε αυτή. Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο λογιστής κος Σίμος Θεόδωρος όπου ενημέρωσε το κοινό, σχετικά με την πρακτική άσκηση, αφού το ακροατήριο απαρτίζονταν από αρκετούς εργοδότες, και θα έπρεπε να ενημερωθούν επάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και τα οφέλη αυτής, σε μαθητές αλλά και εργοδότες.

koi-epas-mes-mageiriki3

Στην συνέχεια μοιράστηκαν βραβεία και έπαινοι σε μαθητές που διέπρεψαν, σε φορείς που στήριξαν αλλά και σε χορηγούς που προσέφεραν στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου.

Η λήξη της βραδιάς επιφύλαξε στους προσκεκλημένους μια ευχάριστη έκπληξη. Στην είσοδο του κτιρίου στήθηκε ένα τεράστιος μπουφές γεμάτος με εδέσματα όπου οι μαθητευόμενοι μάγειρες έδειξαν το ταλέντο τους που ετοίμασαν αποκλειστικά για την εκδήλωση, με τα υλικά που προσφέρθηκαν από τους χορηγούς της σχολής. Ως αποτέλεσμα ήταν οι μαθητευόμενοι μάγειρες ότι έφτιαξαν το έκαναν με μεράκι, με φαντασία παρουσιάζοντας πράγματι, πιάτα γεμάτα με γευστικά εδέσματα που δεν άφησαν κανένα παραπονεμένο.

koi-epas-mes-mageiriki4 koi-epas-mes-mageiriki5 koi-epas-mes-mageiriki6 koi-epas-mes-mageiriki7 koi-epas-mes-mageiriki8

http://mesologgichefs.blogspot.gr

Διαβάστηκε 2875 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 00:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.