Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 17:58

ΚΕΕΛΠΝΟ: 218 νέες προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών – Ανοίγει θέση στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη 41 ατόμων κατηγορίας ΠΕ Ιατρών και 177 ατόμων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών. Ανοίγει μία θέση γιατρού στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο ετών, για τη στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων και παίδων, Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη τις άγονες θέσεις καθώς και τις θέσεις που προέκυψαν λόγω παραιτήσεως των επιλεχθέντων, του διαγωνισμού της 253/9-2­2016 προκήρυξης.

Δειτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη για τις 218 θέσεις, όπου περιγράφονται η κατανομή και όλες οι λεπτομέρειες.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2078 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία