Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 17:50

Ημερίδα στη Μυρτιά: «Εσπεριδοειδή… ο θησαυρός της Μυρτιάς» (Κυρ 19/3/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τίτλο «Εσπεριδοειδή… ο θησαυρός της Μυρτιάς» ο Σύλλογος Μυρτιωτών, σε συνεργασία με τους Δήμους Θέρμου και Αγρινίου, διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00΄ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυρτιάς.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο γεωπόνος και παραγωγός Γιώργος Τσαρούχης με θέμα «προοπτικές καλλιέργειας των εσπεριδοειδών στην περιοχή της Τριχωνίδας», η γεωπόνος PhD και προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου Βασιλική Καραπαπά με θέμα «φυτοπροστασία και μετασυλλεκτική μεταχείριση εσπεριδοειδών», η κλινική διατροφολόγος Μαίρη Λυμπέρη με θέμα «διατροφική αξία των εσπεριδοειδών», ο γεωπόνος στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Γεώργιος Κοντογιάννης με θέμα «συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων ΠΟΠ».

Χαιρετισμούς θ’ απευθύνουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μυρτιωτών Θύμιος Φλούδας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυρτιάς Κώστας Κατσαρός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Θέρμου Θόδωρος Κασόλας και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Μετά τις ομιλίες θα γίνει συζήτηση των ομιλητών με τους παραγωγούς. Την ημερίδα θα συντονίσει η κυρία Σοφία Αγνίδη, μέλος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θέρμου, ενώ ο Σύλλογος θα προσφέρει σπιτικά γλυκά και χυμούς.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μυρτιωτών

Γενική Συνέλευση των μελών του πραγματοποιεί ο Σύλλογος Απανταχού Μυρτιωτών το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2017 (ώρα 5.00΄) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυρτιάς, όπου και η έδρα του. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Απολογισμός της διετίας, εγγραφή νέων μελών και υποβολή υποψηφιοτήτων για εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1681 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.