Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 18:25

Διοργάνωση της πρώτης ετήσιας έκθεσης της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΕΠΙ ΧΕΙΡΩΝ» στην Παλαιά Δημοτική Αγοράς του Αγρινίου απο 16 εως 19 Μαρτίου, Εγκαίνια την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 19:30

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημιουργώντας, επικοινωνώντας, συνεισφέροντας, παρεμβαίνοντας, επιχειρώντας στήνουμε την πρώτη Ετήσια Έκθεση των χειροποίητων έργων μας στην Παλαιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου και περιμένουμε να την επισκεφτείτε για να ανακαλύψετε μαζί μας τη φιλοσοφία της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «επί χειρών» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δραστηριοποιείται σύμφωνα με τις αρχές της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) κυρίως στον τομέα της παραγωγής και δημιουργίας χειροτεχνημάτων με διάφορους τρόπους και τεχνικές, με φαντασία και μεράκι.

Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό Π. Σούλου 16, στο κέντρο του Αγρινίου όπου εκτός από την έκθεση πωλητήριο των έργων που δημιουργούμε, λειτουργούν και σεμινάρια ζωγραφικής, γλυπτικής, μεταλλοτεχνίας, ντεκουπάζ, πλεξίματος, ραπτικής, παλαίωσης επίπλων κ.ά. σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10:00-14:00 & 18:00 – 22:00

Η Έκθεση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Μέρος των εσόδων της θα διατεθεί στο εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Χορηγοί επικοινωνίας

Αχελώος TV

Sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.