Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 19:39

Αγώνας VOLLEY Α.Γ.Ο. Αιτωλικού - ΠΑΣ Ιωνικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεύτερη νίκη για την ομάδα παγκορασίδων του ΙΩΝΙΚΟΥ Ι την Κυριακή  το πρωί στο Αιτωλικό με την ομάδα του Α.Γ.Ο. Λιακατά Αιτωλικού . Η πρώτη ομάδα παγκορασίδων του Ιωνικού νίκησε εύκολα  την νεοσυσταθήσα αλλά πολλά υποσχόμενη ομάδα του Αιτωλικού, ενώ η ομάδα ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΙ  είχε ρεπό.

Ακολουθεί «εμφύλιος» για τα τμήματα του ΙΩΝΙΚΟΥ το επόμενο Σάββατο στης 14:00  μιας και οι παγκορασίδες του συλλόγου θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο ΔΑΚ Αγρινίου .

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ: 08-25/06-25/06-25

Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:(Γαλαγάλας Ε.) Μαντέλου Σ./Σάμουρη Θ./Σκύρλα Ε. Σούλι Μ./Αρβανίτη Α./Πλεξίδα Β./Μιχάλα Β./Στάμου Σ./Μάρκου Φ./Τζανετάκου Β. /Χονδρογιάννη Ε.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι): (Λογκιζίδου Κ.)Σιακαβέλλα Μιρένα/Κολύδα Σύσση/Κολύδα Κατερίνα /Γεωργούση Μαρία /Ζήσιμου Δέσποινα /Καλαμπαλίκη Μαρία/ Βδουκάκη Μάγδα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: Διαμαντοπούλου Βάσω/Σιακαβέλλας Ευθύμιος

Διαβάστηκε 1040 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.