Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:57 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 19:41

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εν μέρει ικανοποιημένος ο Χάβος

Εν μέρει ικανοποιημένος ο Χάβος

Ο κόουτς του Παναιτωλικού ανέφερε πως οι δύο ομάδες στα Γιάννινα είχαν σήμερα από ένα ημίχρονο.

«Μοιρασμένο» ήταν το σημερινό ματς των Ιωαννίνων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος μετά το 0-0 του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό. «Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλω. Συζητώντας όλη την εβδομάδα με τα παιδιά είχαμε πει ότι θα ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι και θα έπρεπε να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες από εμάς, ενώ εμείς είχαμε πάρα πολλά εύκολα πουλήματα της μπάλας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Τα Γιάννενα ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κι εμείς είχαμε δύο φάσεις με τον Πάουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης και μία ακόμα φάση που όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι, θα το δούμε το βράδυ, αλλά εκεί θα μπορούσαμε να προηγηθούμε», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναιτωλικού.

Και συνέχισε. «Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, δεν είχαμε εύκολα πουλήματα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού και το γήπεδο σίγουρα δεν επιτρέπει να παίξεις στο επιθετικό τρανζίσιον. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του δεύτερου μέρους, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές, όπως άλλες φορές. Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, αν μη τι άλλο δεν πρέπει να το χάνεις». ΄

Πετράκης: «Πάνω από όλα αξιοπρέπεια»

Πετράκης: «Πάνω από όλα αξιοπρέπεια»

Εκτός στόχων έμεινε ουσιαστικά ο ΠΑΣ μετά και τη σημερινή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, καθώς πλέον δεν «κυνηγά» κάτι. Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε μετά την αναμέτρηση πως η ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με «ψηλά» το κεφάλι. «Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα σε φάση δημιουργίας και αμυντικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, πολλές ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις και βγάζαμε ευκαιρίες με πολλούς τρόπους. Σε αντίθεση με αυτά, ο Παναιτωλικός μας απειλούσε μόνο από στημένα και ένα περιφερειακό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, μας βγήκε άγχος, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καλό ποιοτικά, αλλά σαν αποτύπωση όλης της προσπάθεια πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας.  «Η καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ, έχουμε υποχρέωση κι εγώ και οι παίκτες το τελείωμα της σεζόν να είναι ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Το που θα φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τους ρέφερι. «Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώνονται όσο καλοί και να είναι. Όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε, διαφορετικά δεν θα έχουμε πρόοδο.  Δεν θα προχωρήσω στο αν αδίκησε τις δύο ομάδες, μένω στο ότι πρέπει να εξελίσσονται κι εκείνοι κάθε μέρα».

http://www.gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1946 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.