Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 01:57

«ΦΕΡΜΟΥΑΡ» (νέος διαγωνισμός) για Τετάρτη 24 Ιουνίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική προσφορά των εκδόσεων Παπαδόπουλος, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημά της Μανίνας Ζουμπουλάκη «Φερμουάρ»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

fermouar
Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΦΕΡΜΟΥΑΡ
Όλα ξεκινάνε µε ένα έγκληµα, σχεδόν στυγερό. Μπλέκεται κόσµος –µια λαϊκή τραγουδίστρια, µια γραµµατέας σε υπουργείο. Μια δηµόσια υπάλληλος πρώην-και-νυν ιδεολόγος. Η σύζυγος του υπουργού. Η κόρη, σκηνοθέτρια, και ο γιος, µακιγέρ. Η καφετζού, στο άσχετο. Η αστυνοµία. Η µοδίστρα, άνεργη και σε απελπισία.

Σχέσεις, διαφθορά, έρωτας και θάνατος, διαπλοκή και Δηµόσιο: όλοι ψάχνουν για ένα νόηµα στη ζωή τους. Όλοι κρύβουν λόγια ή κρύβουν κάτι σκοτεινό που κολυµπάει κοντά στην Αλήθεια.
Η Ελλάδα όπως είναι σήμερα – σε κρίση, µε ανθρώπους που αναζητούν το Δίκιο και το Νόηµα – ενώ ταυτόχρονα τα φοβούνται. Με γυναίκες που αποφασίζουν ότι η Μοίρα (της χώρας και των αγαπηµένων τους) δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Το έγκληµα µπορεί να µην είναι αυτό που φαίνεται τελικά. Και η Αλήθεια να είναι θέµα οπτικής γωνίας…

πηγή: http://agrinio-life.gr

Διαβάστηκε 3666 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 02:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.