Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:58 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 18:52

Αλλαγές σε διευθυντές και προϊσταμένους του δήμου Αγρνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλαγές στο δήμο Αγρινίου με μετακινήσεις προϊσταμένων και υπαλλήλων σημειώθηκαν με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου .
Σύμφωνα με την απόφαση ελήφθησαν υπόψιν η ανάγκη για εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου και ο ΟΕΥ του Δήμου Αγρινίου (ΦΕΚ 2183/29-9-2011 τεύχος Β’).
Ειδικότερα , υπαλλήλοι του Δήμου Αγρινίου τοποθετήθηκαν ως εξής:

1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διευθύντρια :Μαρία Ρόκου Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών
Προϊστάμενος:Μιχαήλ Τριαντάφυλλος

1.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διευθύντρια: Γεωργακού Παππά Σταυρούλα Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων
Προϊσταμένη: Θεοδώρα Καπέρδα Τμήμα Συγκοινωνιών – Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών
Προϊσταμένη: Μαρία Χρυσικού

3.O Κωνσταντίνος Μπαρπάκης, ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης , μετακινείται από το Τμήμα Σχεδιασμού και Εποπτείας, καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και ορίζεται αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

4.Ο Αριστείδης Σχισμένος, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

5.Η Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μετακινείται από το Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

6.Ο Ευάγγελος Κουτσογούλας, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών , μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

7.Η Αθηνά Μιχάλη , ΠΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

8.Η Σπυριδούλα Καλφούντζου, ΔΕ Διοικητικού, μετακινείται από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών , στο Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

9.Ο Ευάγγελος Τσούνης, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών , τοποθετείται στο Τμήμα Συγκοινωνιών – Κυκλοφορίας και Άδειών Μεταφορών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Διαβάστηκε 1379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.