Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 18:24

Δήμος Αγρινίου: Συνάντηση ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ - ΜΕΛΙΑΔΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου είχε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Μελιάδης. Μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης έθεσαν στον κ. Αντώνογλου τα προβλήματα του αγροτικού τομέα της αρμοδιότητάς τους καθώς και της αγροτικής οδοποιίας.

Η συνάντηση, που έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του Γεν. Γραμ. στο Αγρίνιο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ελαία 2016, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα ενώ η ηγεσία του Υπουργείου ενημερώθηκε για τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου σχετικά με την διαχείριση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς αλλά και την διοργάνωση της Ελαία 2017.

Στη συνέχεια ο κ. Αντώνογλου πρότεινε στον Αντιδήμαρχο ο Δήμος Αγρινίου ν’ αποτελέσει πιλοτικό Δήμο όσον αφορά στην ενημέρωση μαθητών και πολιτών αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απέκτησε με τις δράσεις ενημέρωσης.

Διαβάστηκε 1203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.