Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:19 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 22:17

Συνεχίζεται η συμμετοχή αστυνομικών σε ενημερωτικές δράσεις στην Δυτική Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψυχολόγος του Σώματος ήταν η βασική ομιλήτρια σε ημερίδα του Δήμου Αμφιλοχίας για την ενδοοικογενειακή βία  

Μετά από πρόσκληση του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας, ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε ως βασική ομιλήτρια σε ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη Γυναίκα – Πολλαπλοί Ρόλοι – Συντροφική Βία».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Κατά την εκδήλωση, η ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄Θεοδώρα ΧΑΣΑΠΗ, ανέπτυξε ενδελεχώς το θέμα της συντροφικής βίας – πρακτικές αντιμετώπισης.

Κατά την ημερίδα, προβλήθηκε σχετική ταινία μικρού μήκους, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα μέσω μιας διαδραστικής λειτουργίας, να ενημερωθούν για το επίκαιρο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής μας και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.

elas 2

Διαβάστηκε 1052 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.