Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:53 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 17:40

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο τοποθέτησης γεφυρών σήμανσης και εργασιών, σκυροδέτησης, στις χιλιομετρικές θέσεις (189 και 194) της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 22.00 σήμερα 09-03-2017 έως τις 06.00 το πρωί 10-03-2017 θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων έως τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών.

Συνιστούμε στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, τους φωτεινούς σηματοδότες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαβάστηκε 877 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.