Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 20:25

Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος: Το παραγωγικό πρόσωπο του Αγρινίου στην «Artoza» (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ισχυρό παραγωγικό του πρόσωπο έδειξε το Αγρίνιο στην Διεθνή Εμπορική Έκθεση Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής «Artoza», με εκπρόσωπο την «Family Bakery – Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος από το 1909».

Η εταιρεία του Αγρινίου συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην έκθεση που αποτελεί το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς για την Αρτοποιΐα και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας και φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017. Η «Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος» εξέθεσε τα δικά της προϊόντα κουλουροποιΐας σε περίπτερο που κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, την οποία επισκέφτηκαν συνολικά πάνω από 50.000 άτομα από 21 συνολικά χώρες, μεταξύ των οποίων η Αμερική, η Κίνα, η Κύπρος και η Βουλγαρία.

Το εκθεσιακό «διαμάντι» που λέγεται «Artoza»

Η «Artoza» αποτελεί διαχρονικά ένα λαμπερό εκθεσιακό «διαμάντι», όντας μία από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς. Mε 27 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας, είναι ένα πανίσχυρο φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων και ταυτόχρονα η πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επιμόρφωσης και καινοτομίας της σύγχρονης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Το διεθνές κύρος της έκθεσης επισφράγισε η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών (CEBP), όπου συζητήθηκαν οι μελλοντικές προοπτικές και η αναβάθμιση του ρόλου της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Θωμόπουλος: «Ανοίγονται προοπτικές – Ενδιαφέρον και από το εξωτερικό»

«Ήταν η δεύτερη συμμετοχή μας στην Έκθεση, από την οποία ανοίγονται πολλές προοπτικές στον τομέα μας, κάτι που θα ενισχύσει και τη δική μας προσπάθεια στο άμεσο μέλλον», σημειώνει σχετικά ο Ανδρέας Θωμόπουλος για τη συμμετοχή της εταιρείας του στην Έκθεση και υπογραμμίζει: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο της έκθεσης. Έγιναν σημαντικές συναντήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες, ενώ εκδηλώθηκε ειλικρινές ενδιαφέρον και από το εξωτερικό».

Η τετραήμερη παραμονή της «Family Bakery – Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος από το 1909» συνοδεύτηκε με σημαντικά διεθνή αποτελέσματα και συμπεράσματα, δίνοντας κίνητρα για νέες ιδέες στο μέλλον που θα ενισχύσουν ακόμη πιο πολύ το παραγωγικό πρόσωπο της εταιρείας, αλλά και του Αγρινίου γενικότερα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της εταιρείας στην Έκθεση:

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3127 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.