Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 18:01

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου συνεχίζει το βραβευμένο πρόγραμμα «THE MET:LIVE IN HD» με την περίφημη όπερα του GIUSEPPE VERDI «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ» (Σαβ 11/3/2017 19:55)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«THE MET:LIVE IN HD» ME ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ GIUSEPPE VERDI

«ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ»

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ SONYA YONCHEVA ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΠΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Μαρτίου 2017 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος “The Met:Live in HD”, μετά την φαντασμαγορική παράσταση «ΡΟΥΣΑΛΚΑ» που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει σε όλες τις αίθουσες του δικτύου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, την μεγαλειώδη όπερα «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ».

Η Sonya Yoncheva ερμηνεύει μοναδικά τον απαιτητικό ρόλο της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτας Βαλερύ,για πρώτη φορά στη σκηνή της “Met: Live in HD”. Μαζί της ο ανερχόμενος τενόρος Michael Fabiano στον ρόλο του εραστή της, Αλφρέντο. Ο Thomas Hampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, πατέρα του Αλφρέντο.Η αφαιρετική σκηνοθεσία του Willy Decker μας καθηλώνει, ενώ η διεύθυνση ορχήστρας είναι του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisotti.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές όπερες του Giuseppe Verdi, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Βενετία το 1853 ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες κυρίως λόγω του τολμηρού και αντισυμβατικού θέματος στο οποίο αναφέρεται, δηλαδή τον έρωτα ενός γόνου καλής οικογένειας με μια εταίρα. Μια γκάμα από πασίγνωστες άριες και ντουέτα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ», μεταξύ αυτών τα «Libiamo”,“SempreLibera”, “Omiorimorso” και άλλα αριστουργήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις παραστάσεις της Μet, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τα Δημοτικά Θέατρα Αλεξανδρούπολης και Μυτιλήνης, η Ιόνιος Ακαδημία στην Κέρκυρα, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, κ.α.

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 19:55.

Διάρκεια της παράστασης: (2 ώρες και 33 λεπτά με 1 διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων :

Γενική Είσοδος: 15 €

Φοιτητικό/Άνεργοι/Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10

Κρατήσεις εισιτηρίων:

Τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410- 21158 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της μετάδοσης το

( Σάββατο 11-3-2017) από τις 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ & 18.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.

Τηλ.Ταμείου:

26410 -56135

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet,από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι ο Όμιλος Μυτιληναίος. Φέτος τις προβολές της Met Opera στην Ελλάδα υποστηρίζει και η Τράπεζα Πειραιώς.

Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου

Διαβάστηκε 1444 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 18:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.