Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 19:25

Δέκα φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στην Γρανάδα της Ισπανίας με το Erasmus

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου με κωδικό 2016-1-EL01-KA102-022958 και τίτλο «Πρακτική άσκηση με καινοτόμες μεθόδους στον τομέα του τουρισμού» στην Γρανάδα της Ισπανίας από 12/02/17 έως 27/02/17.

Στην κινητικότητα συμμετείχαν 10 καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση για 2 εβδομάδες σε ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους εστίασης στην πόλη της Γρανάδα.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν νέες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού, γνώρισαν ένα νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον εργασίας και ανέπτυξαν συνεργασίες, αποκτώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Παράλληλα, οι πολιτιστικές επισκέψεις που πραγματοποίηθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αξιοθέατα καθώς και στην πόλη της Σεβίλλης, έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ισπανίας.
Την αποστολή του Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στην Ισπανία συνόδευσαν ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ κ. Ορφανουδάκης Χαράλαμπος και ο Εκπαιδευτής Ενηλίκων της ειδικότητας Τουριστικών Επαγγελμάτων κ. Ιωαννίδης Απόστολος. Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ για το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η υποδιευθύντρια κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα.
Το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στα τέλη Απριλίου θα διοργανώσει εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τα αποτελέσματα του σχεδίου κινητικότητας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.