Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 01:53

Αγώνας διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον παρατηρητή διαιτησίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλος αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαρτίου στο ΔΑΚ Αγρινίου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με τον φιλοξενούμενο Αρίων Πτολεμαΐδας να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα η ομάδα της Προοδευτικής  πήρε την νίκη με σκόρ 32-28 αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά (+12) της  ήττας που υπέστη στον Α’ Γύρο στην Πτολεμαΐδα.

Ο αγώνας τα είχε όλα : όμορφο θέαμα, ταχύτητα, εντυπωσιακά τέρματα, δυνατές άμυνες. σασπένς, όμως την παράσταση έκλεψε ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα (Νικολάου), ο οποίος κατάφερε να εκνευρίσει θεατές, προπονητές, αθλητές με τις συνεχείς ακατανόητες διακοπές που επέβαλλε. Με δυο ικανότατους διαιτητές, οι οποίοι με απόλυτη επιτυχία έβγαλαν εις πέρας ένα δύσκολο αγώνα, το ερώτημα είναι γιατί η Κ.Ε.Δ. ορίζει τον συγκεκριμένο παρατηρητή σε αγώνα Β’ Εθνικής ο οποίος και δεν βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κόστισε οικονομικά στις δυο ομάδες. Πρωταγωνιστές στο άθλημα κύριοι πρέπει να είναι οι αθλητές των δυο ομάδων που ιδρώνουν την φανέλα και όχι στελέχη τέτοιου τύπου.

Το Δ.Σ. της Προοδευτικής θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Αρίων Πτολεμαΐδας για την κατάκτηση της 1ης θέσης και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Πλέον ο Σύλλογoς της Προοδευτικής, ο οποίος θα πάει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. αφού από το υπάρχον δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει κάποιο από τα μέλη και να μπεί σε νέα εποχή.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2015 (Συράκος Παναγιώτης) : Σπυρόπουλος, Λιόκαυτος(4), Αλεξόπουλος, Συράκος, Δήμου, Τσακανίκας, Κωνσταντόπουλος(6), Γεωργομήτρος(3), Μαυρέλης, Παπανίκος(4), Ράικος Σ., Φωτόπουλος(2), Γιαννιώτης(3), Ράικος Κ.(5), Γεωργίου(5), Παπαδάκης.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Φυραρίδης-Πασιαλλής) : Τσατσίδης, Πασσαλίδης, Κόλλιας(3), Αβραμίδης, Χαραλαμπίδης(2), Πάρπουλας(6), Χαλκίδης, Κωστικίδης, Μουλάκης(2), Παναγιωτίδης(8), Κουτμάνογλου, Κατωτοικίδης, Νικολαΐδης(7).

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1307 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.