Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 19:30

Προσφορά Βιβλίων στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγρινίου στα πλαίσια της δράσης "Δώσε ενα Βιβλίο"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια της δράσης "Δώσε ένα βιβλίο" το δημιουργικό παιχνιδοβιβλιοπωλείο "Φουρφούρι" συγκέντρωσε γύρω στα 200 βιβλία τα οποία προσφέρθηκαν απο ιδιώτες, τον παιδικό σταθμό "Ο κόσμος του Ντίσνεϋ"  και το 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου. Επίσης βοήθησαν και προσέφεραν βιβλία και τα παιδιά που συμμετέχουν στο "Εργαστήρι Πυθωνίας" ενα πρωτότυπο τμήμα που η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε διδάσκει σε μικρά παιδιά Πληροφορική χωρίς Υπολογιστή. Το τμήμα αυτό οργανώθηκε και υποστηρίζεται απο το  "Φουρφούρι".

foyrfoyri 4 3 17 05

Τα βιβλία δώθηκαν στον Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρίες) του Δήμου Αγρινίου. Οι υπεύθυνες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγρινίου Σταθοπούλου Γιάννα και Κοντοδήμα Μάργια ευχαριστούν όλους όσους πρόσφεραν τα βιβλία τους, καθώς και το "Φουρφούρι¨ για την πρωτοβουλία του. Ευχαριστίες εκφράζουν και στο πρόσωπο της συγγραφέως Κας Αριάδνης Δάντε για την υποστήριξη της προσπάθειας και την δωρεά των βιβλίων.

foyrfoyri 4 3 17 07 ok

Η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε με τα παιδιά που συμμετέχουν στο "Εργαστήρι Πυθωνίας"

foyrfoyri 4 3 17 10

Η διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού "Ο Κόσμος του Ντίσνεϋ" Κα Χαραλαμποπούλου Αγλαϊα, με την Αριάδνη Δάντε και την Χρύσα Σπαή

foyrfoyri 4 3 17 11 ok

Τα παιδιά του "Εργαστηρίου Πυθωνίας" βοήθησαν στο πακετάρισμα των βιβλίων που προσφέρθηκαν στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Η παράδοση των βιβλίων έγινε στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ το Σάββατο 4/3/2017 12:00 και οι φωτογραφίες είναι απο την εκδήλωση αυτή.

Διαβάστηκε 8275 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033