Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 20:16

Τα 10 πράγματα στην κρεβατοκάμαρά σου που καταστρέφουν τον έρωτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μικρές λεπτομέρειες απογειώνουν την ερωτική επαφή, μικρές λεπτομέρειες το καταστρέφουν.

Μπορεί να σου έχει συμβεί: είστε ξαπλωμένοι και εκείνος κοιτά με πάθος όχι εσένα... αλλά την οθόνη του κινητού του. Αφήνεσαι στην μυρωδιά του αλλά μαζί με αυτή εισπνέεις την δυσοσμία που μπορεί να έχουν τα σεντόνια σας που έχεις ξεχάσει από πότε έχουν να αλλαχτούν. Αν το «αρχηγείο» του έρωτα μέσα στο σπίτι είναι η κρεβατοκάμαρά σας, καλό θα ήταν να την απαλλάξετε από αυτά που καταστρέφουν την ερωτική επαφή και είναι τα παρακάτω:

1) Το κινητό σου:

Μα επιτέλους, όταν είστε μαζί αστο στην άκρη. Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα σχέσεων και συγγραφέα Τζέιν Γκριρ «Το να κρατάς το κινητό σου κοντά σου όσο είστε ξαπλωμένοι καταστρέφει την ερωτική σου ζωή. Είναι σημαντικό να είσαι επικεντρωμένη στον σύντροφό σου και να του δίνεις προσοχή, όχι να είσαι κολλημένη σε μια οθόνη και να κοιτάς το timeline του Facebook. Aν θες να στείλεις μηνύματα, κάν'το το πρωί».

2) Η τηλεόρασή σου: Μπορεί να την χαζεύεις λίγο πριν κοιμηθείς, να σε χαλαρώνει. Ομως σύμφωνα με έρευνες μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Η γιατρός Mέγκαν Φλέμινγκ υποστηρίζει ότι τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους κάνουν περισσότερο σεξ από τα ζευγάρια που έχουν.

3) Βρώμικα σεντόνια: Πέρα από το ότι η δυσοσμία δεν θα σε αφήσει να συγκεντρωθείς, χιλιάδες μικροοργανισμοί είναι και αυτοί μαζί σας την ώρα που κάνετε έρωτα. Είναι θέμα υγιεινής.

4) Ακαταστασία- Πράγματα διάσπαρτα: Οδηγούν σε πλήρη αποσυντονισμό. Η Λόρα Μπένκο, design expert και συγγραφέας υποστηρίζει: «Είναι δύσκολο να είσαι σε ερωτικό mood, όταν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι είναι ακατάστατο. Σε αποσπά».

5) Το χρώμα στους τοίχους: Μια έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία -σε δείγμα 2.000 ατόμων- συμπέρανε ότι το γκρι χρώμα στους τοίχους καταποντίζει την λίμπιντο. Τα πιο ζωηρά χρώματα είναι ιδανικά για καλή ερωτική ζωή (με την προυπόθεση ότι το σεξ γίνεται στην κρεβατοκάμαρα).

6) Οποιοδήποτε αντικείμενο σχετίζεται με τον πρώην σου: Αν έχεις ακόμα πράγματά του, απαλλάξου από αυτά γιατί απλά το μόνο που προσφέρουν είναι αρνητικά vibes. Πλέον είσαι με κάποιον άλλον. Είναι καιρός να κάνεις restart.

7) Ασχημες μυρωδιές: Είτε προέρχονται από το σώμα σου ή το σώμα του, από αποφάγια, από ακαθαρσίες. Οι κακιές μυρωδιές σαμποτάρουν την ερωτική επαφή.

Ενα αρωματικό κερί και σεντόνια που μοσχοβολάνε είναι πάντα αφροδισιακά.

8) Τα λάθος πράγματα που έχεις στο κομοδίνο σου: Συμφωνα με έρευνα, οικογενειακές φωτογραφίες (των γονιών σου), φορτιστές κινητών, φάρμακα και στοίβες από βιβλία είναι πρώτα στη λίστα των αντικειμένων που μπορούν να σε αποσυντονίσουν την ώρα της ερωτικής επαφής.

9) Βαρετά έργα τέχνης ή διακοσμητικά: Πίνακες ή μπιμπελό που σε... ξενερώνουν και σου χαλάνε τη διάθεση.

10) Κακός φωτισμός: To πολύ δυνατό φως σε αποσυντονίζει. Για την κρεβατοκάμαρα επέλεξε φωτισμό χαμηλό που διεγείρει τις αισθήσεις.

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστηκε 10767 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.