Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:06 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 19:47

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 85 - Φεβρουαρίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 85 - Φεβρουαρίου 2017 του περιοδικου "Πράσινο-Μπλέ".

Με εκτενές αφιέρωμα στο ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟΝ που συνεχίζει για 7ο χρόνο τις θατρικές παραστάσεις για το περιβάλλον απο τα δημοτικά σχολεία της Ναυπάκτου.

Αλλα άρθρα:

Σκεφθείτε Πράσινα

«Σκεφτείτε πράσινα» ήταν το θέμα που επιλέχθηκε από την «PostEurop» για την έκδοση των γραμματοσήμων της σειράς «Ευρώπη». Στο σχεδιασμό του γραμματοσήμου, η καλλιτέχνης έχει μεταφέρει έξυπνα την άποψη ότι στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Στάχτη και μαγικές χρήσεις ...

Η  καύση  των  ξύλων  είναι  βέβαιο ότι  δεν  αποτελεί  περιβαλλοντικά ενδεδειγμένο   τρόπο   θέρμανσης του σπιτιού μας, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις.  Το  πέπλο ιθαλομί
χλης  που  καλύπτει  τον  νυχτερινό ουρανό  είναι  ο  αδιάψευστος  μάρτυρας.  Αφού  όμως  αποφασίσατε να  ανάψετε  το  τζάκι  σας  μπορείτε να  κάνετε  κάτι  καλό  με  την  στάχτη από την καύση των ξύλων. Ας δούμε  τι  μπορούμε  να  φτιάξουμε από την στάχτη.

Οικολογικά Ξενοδοχεία

Θέλετε  να  γνωρίσετε  τον  κόσμο μέσα  από  μια  άλλη,  διαφορετική οπτική  γωνία;  Μακριά  από  τα  συνηθισμένα και τετριμμένα καταλύματα  που  επιλέγετε  κάθε  χρόνο. Επιθυμείτε  να  ενσωματώσετε  τους εαυτούς σας στη φύση και να δείτε  τα  πλεονεκτήματα  της  συμβίωσής σας μαζί της; Αν ναι, δεν έχετε παρά  να  επιλέξετε  οικολογικά  ξενοδοχεία ή θέρετρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα μείνετε σε σκηνή ή θα τρώτε καρπούς από τα δέντρα! Δείτε στη συνέχεια 10 από τα  ωραιότερα  οικολογικά  ξενοδοχεία  που  συναγωνίζονται  επάξια οποιοδήποτε  άλλο  πολυτελές  θέρετρο ή resort.

Η Ωρα της Γής

Η   παγκόσμια   κινητοποίηση   στην «Ώρα της Γης» για μία ακόμη χρονιά που διοργανώνει το WWF, δεν έχει σαν  στόχο  την  εξοικονόμηση  για μια   ώρα  εκατομμύρια   κιλοβατώρες  ηλεκτρικού  ρεύματος  σε  κάθε μία χώρα που συμμετείχε σε αυτήν.  Ο  στόχος  είναι  άλλος.  Η  ευαισθητοποίηση  των  κυβερνόντων,  των
πολιτών και των επιχειρήσεων, για το υπαρκτό πρόβλημα των κλιματικών αλλαγών αλλά και της υπερκατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού στον παρακάτω σύνδεσμο ή να το κάνετε Download.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ: Πατήστε Εδώ για Διάβασμα η Download...

 

 

Διαβάστηκε 2332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.