Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:34 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 19:01

Παναιτωλικός: Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει υποστεί τεράστια βλάβη (βαθμολογική, ηθική, οικονομική) από διαιτητικές αποφάσεις, ελάχιστες φορές επέλεξε τις δημόσιες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Το έκανε σε περιπτώσεις διαιτητικών «εγκλημάτων» που έχουν μείνει στην ιστορία, τύπου Παπά, Τριτσώνη, Ιωαννίδη, Κάμπαξη, Σελίμου, Αρετόπουλου, Τίκα.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιλέξαμε τη σιωπή ακόμα κι αν τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη ξεπερνούσαν κατά πολύ τα «επιτρεπτά» όρια. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουμε στο έργο της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας (με τα οποία «γνωριζόμαστε» από τότε που παλεύαμε να ανέβουμε από τη Γ’ Εθνική στη Β’), εκλαμβάνουν τη σιωπή ή την ανοχή μας, ως αδυναμία.

Κύριε Τριτσώνη, κύριε Κουκουλάκη, αν δεν γνωρίζετε τον Τίκα, δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά. Αν γνωρίζετε, λειτουργείτε εντελώς λανθασμένα.

Σε κάθε περίπτωση, με τον ορισμό που κάνετε, δίνεται συνέχεια στην… παράδοση που δημιουργείται με διαιτησίες σε αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με αντίπαλο συγκεκριμένη ομάδα (Κάμπαξης, Σελίμος κ.α.) τα τελευταία χρόνια.

Ετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό…

Διαβάστηκε 1777 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.