Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 18:55

Η Γαλλία παρασημοφορεί την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και την Καλλιόπη Σαΐνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδας κ. Christophe Chantepy απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλικής Δημοκρατίας στην κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας και Γενικής Επιθεωρητού Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων και στην Δρ Καλλιόπη Σαΐνη, Πύραρχο και Εθνική Εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ε.Ε. για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017 στην Πρεσβευτική κατοικία της Γαλλίας, παρουσία των υπουργών Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάνου Σκουρλέτη και Γιάννη Μουζάλα, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, των αρχηγών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού και πολλών άλλων επισήμων.

Η τελετή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αριστεία της ελληνογαλλικής συνεργασίας στους τομείς της αστυνομικής συνεργασίας και της πολιτικής προστασίας.

Διαβάστηκε 1881 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.