Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:52 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 19:31

Νέα μεγάλη νίκη για τον Γιάννη Κράνη στο Gage Survivor

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τεράστια επιτυχία για τον Μεσολογγίτη αθλητή του Γιώργου Καψιμαλη, Ιωάννη Κράνη σε αγώνα ΜΜΑ σε κλουβί. Με δύο αθλητές έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο Gage Survivor που αυτή τη φορά έγινε στην Λαμία το προηγούμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.  Στον πιο κύριο αγώνα της βραδιάς ο Γιάννης Κράνης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρομπέρτο Αλία(Αλβανία)  αήττητο και κάτοχο τριών επαγγελματικών ζωνών. Το αήττητο του σκληροτράχηλου Αλία σταμάτησε ο Κράνης  με νίκη στον αγώνα αυτόν μετά από πολύ σκληρή μάχη γεμάτη εντάσεις.

spo-kapsil2Αυτή ήταν η τρίτη στην σειρά Νίκη για τον Γιάννη κράνη μετά από την νίκη επίσης στο Gage Survivor απέναντι στον Γιάννη Νίκα και την νίκη στην Βουλγαρία απέναντι στον Νικολαφ ( ο δεύτερος  μόλις ελληνικό που έχει κερδίσει μέσα στην Βουλγαρία σε αγώνα ΜΜΑ)
επίσης στο Gage Survivor της Λαμίας αγωνίστηκε και δεύτερος αθλητής του Γ. Καψιμάλη, ο μόλις 15 χρονών  Καρτάσης Γιώργος που αντιμετώπισε τον Χαράλαμπο Χίλαη (Αλβανία)  με τον οποίο μετά από δύο πεντάλεπτους γύρους γεμάτους ένταση ήρθε ισόπλαος, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

spo-kapsil1

Ο προπονητής των δύο αθλητών Καψιμάλης Γιώργος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς έχει φτάσει σε επίπεδο αυτή τη στιγμή να έχει ένα αθλητή από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΜΜΑ στην Ελλάδα ( Κράνης)  και ένα πολλά υποσχόμενο αθλητή αν και μόνο δ15 χρονών (Καρτάσης).  Επίσης ο Γιώργος Καψιμάλης ευχαριστεί όλο τον κόσμο και εκ μέρους των αθλητών του για την συμπαράσταση.

Διαβάστηκε 1672 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.