Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 19:00

''Όνειρα Κομμάτια'' ονειρικό... με συμφωνική ορχήστρα ...από τη Πολυτίμη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

''Όνειρα Κομμάτια'' ονειρικό...

με συμφωνική ορχήστρα ...από τη Πολυτίμη

 

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Αεροφυλάκιο 1 στην  Τεχνόπολη (Γκάζι) είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017  και να παρακολουθήσουμε την συναυλία: Σύμπραξη της Ζωής Τηγανούρια με την συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Οι προσωπικές συνθέσεις της συνθέτιδος  και σολίστ του ακορντεόν  Ζωής Τηγανούρια, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία,  καθώς και έργα απ’ το διεθνές ρεπερτόριο, μάγεψαν το κοινό το οποίο την καταχειροκρότησε, ζητώντας στο τέλος να  επαναλάβουν τα: «Last Tango by Zoe» πρόσφατη κυκλοφορία της συνθέτιδος με την μαγική ενορχήστρωση για συμφωνική ορχήστρα του Ε. Καλκάνη και την παλαιότερη σύνθεσή της  «Δυο Χείλη Κατακόκκινα» με την εκπληκτική ερμηνεία  του Θάνου Πολύδωρα (γνωστό  τραγούδι τίτλων στην τηλεοπτική σειρά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» όπου ολόκληρο το soundtrack είχε επιμεληθεί η Ζωή Τηγανούρια).

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η ερμηνεία της εντυπωσιακής ηθοποιού και τραγουδίστριας με έντονη  σκηνική παρουσία που καθηλώνει τα βλέμματα,   Πολυτίμης στο τραγούδι «Όνειρα Κομμάτια» σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια που περιέχεται στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της Πολυτίμης με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή»

Η δισκογραφική δουλειά της  κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και έχει ήδη συγκεντρώσει τις θερμότερες αντιδράσεις απ’ το κοινό και τον τύπο.

Το ακροατήριο έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την στιγμή αυτή, σιγοψιθύριζε τους στίχους του τραγουδιού και στο τέλος του καταχειροκρότησε την νέα ερμηνεύτρια Πολυτίμη.

Η Πολυτίμη αν και πρωτοεμφανιζόμενη στη δισκογραφία είναι καλλιτέχνης πολλά υποσχόμενη με μεστή χαρακτηριστική βελούδινη φωνή και προσωπικό στυλ που δε περνάει απαρατήρητο.

Εξέχουσες  προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο παραβρέθηκαν στην συναυλία μεταξύ του κοινού…    

Δείτε το video, εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_2vW4NBlvZg

 

Διαβάστηκε 2642 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.