Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 18:31

Συμμετοχή της «Ακτίνας Εθελοντισμού» στο Let’s do it Greece

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Τα τελευταία 5 χρόνια χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθούν συντονισμένες δράσεις σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο και στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Την Δράση συντονίζει η «Ακτίνα Εθελοντισμού» του Δήμου Αγρινίου που προσκαλεί φορείς και σχολεία να δηλώσουν συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή του Εθελοντισμού.

Πληροφορίες στο 26413 63537 και το email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη: Ανθούλα Μακρή

Διαβάστηκε 1548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.