Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 01:28

Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη: “Καλύτερη αθλήτρια υγρού στίβου για το 2016”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ονειρεμένη χρονιά ήταν το 2016 για την Ναυπάκτια  Ευαγγελία Πλατανιώτη που ταξίδεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου όπου πήραν την 10 θέση στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.
Καθόλου τυχαίος δεν είναι ο τίτλος της καλύτερης αθλήτριας του υγρού στίβου για το 2016, αφού η Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποίησε μια σπουδαία προσπάθεια στο Ρίο, όπου και πλασαρίστηκε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στο Λονδίνο η Ολυμπιονίκης από την Ναύπακτο μαζί με την Σολωμού είχαν κατακτήσει την 8η θέση, ενώ διαθέτει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και μεσογειακά πρωταθλήματα,ενώ ειναι και πρωταθλητρια Ελλαδος.

Στην ψηφοφορία του pisina.net για τους καλύτερες αθλήτριες του υγρού στίβου, η Πλατανιώτισσα Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέλαβε την πρώτη θέση και χθες το βράδυ παρέλαβε το κύπελλο –βραβείο της σε ειδική τελετή

e-nafpaktia.gr

Διαβάστηκε 3570 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.