Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 20:19

Νέοι Τομείς και Ειδικότητες στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θετικά γνωμοδότησε το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου προς την εισήγηση της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού βάσει εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας για τη μετατροπή του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αγρινίου και Λυκειακές Τάξεις, σε Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου.

Όσο αφορά στον καθορισμό των Τομέων και Ειδικοτήτων (ιδρυμένων και νέων), είναι απαραίτητο να υπάρχει η συνάφεια με τις ειδικότητες που λειτουργούν στα ΕΠΑ.Λ. της ευρύτερης περιοχής και των γειτονικών Δήμων Αμφιλοχίας και Ακτίου – Βόνιτσας. Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής, (αγροτική περιοχή Αιτωλ/νίας – αστικά κέντρα Αγρινίου και Αμφιλοχίας) καθώς και την ύπαρξη Εργαστηρίων, η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλ/νίας, προτείνει να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν οι παρακάτω Τομείς και Ειδικότητες:
1. Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος με την Ειδικότητα:
α. Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής (νέα)
2. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας (νέος) με την Ειδικότητα:
α. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών (νέα)
3. Τομέας Πληροφορικής (νέος) με τις Ειδικότητες:
α. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (νέα)
β. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ (νέα).

Διαβάστηκε 1781 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.