Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:42 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 14:20

Διαγωνισμός Αστρονομίας: Έντεκα «αστέρια» από Ναύπακτο και Μεσολόγγι προκρίθηκαν στον τελικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τα αποτελέσματα των 2 πρώτων φάσεων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, δέκα μαθητές από τη Ναύπακτο και μία από το Μεσολόγγι προκρίθηκαν στην 3η και τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στο Βόλο την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017. Οι μαθητές, κατά σειρά επιτυχίας, είναι:

Από τα Λύκεια, Αγγελίνα Μπανιά του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, Λαμπρινή Βασιλοπούλου του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου και Φοίβος Κανταρτζής, Καραγιώργου Σοφία, Βασιλόπουλος Κώστας του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.

Από τα Γυμνάσια, Ξενοφών Δούρος του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Παναγιώτα Ντόβα του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, Ιωακείμ Μαυρομύτης του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Βίκυ Αποστολοπούλου του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, Έλενα Μπανιά του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και Φίλιππος Δούρος του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

Η προετοιμασία όλων των παραπάνω μαθητών ξεκίνησε από τον Οκτώβριο και γινόταν κάθε Κυριακή απόγευμα στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου από τον Αργύρη Δρίβα, Φυσικό του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και μέλος της Ερασιτεχνικής Εταιρείας Αστρονομίας Πάτρας «Ωρίων».

Συγχαρητήρια στους μαθητές και καλή επιτυχία στον τελικό!

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.