Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 22:55

Aποκριάτικο πάρτι στην πλατεία του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aποκριάτικο πάρτυ από την Big Band της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου είναι σε εξέλιξη τώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Το πάρτυ ξεκίνησε γύρω στις 19:00 με αποκριάτικες μελωδίες από το τμήμα Εφηβικής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, δίνοντας γιορτινό τόνο στο κέντρο της πόλης.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος συνεχίζονται αύριο Σάββατο στις 11.30 στην Πλατεία Δημοκρατίας με το αποκριάτικο πανηγύρι της Φαντασίας, με ξυλοπόδαρα, Ζογκλέρ, εντυπωσιακές Φουσκωτές Κινούμενες Φιγούρες Καρτούν που θα χορεύουν και θα συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, ακροβατικά με μονόροδο, Παλιάτσους, Animateur και Face Painting.

Στις 11:00, αύριο Σάββατο, η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου θα παιανίζει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 15.00 το ραντεβού του γλεντιού δίνεται στο Καρναβάλι στις Παπαδάτες.

Την Καθαρά Δευτέρα ,27 Φεβρουαρίου 2017, τα Κούλουμα θα εορταστούν με εκδηλώσεις στις 11:00 στα εξής σημεία: Πλατεία Λυσιμαχίας, Κάτω Κεράσοβο, Τριχώνιο ,Αμπάρια Παναιτωλίου, Κάστρο Παραβόλας, Σιτόμενα Παναιτωλικού, Πεντάκορφο Παρακαμπυλίων και Θέση Αχελώος για τις Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης και Στράτου.
Στο Αγρίνιο τα Σαρακοστιανά Εδέσματα θα μοιραστούν σε ευπαθείς ομάδες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ( κατόπιν ενημερώσεως).

 

filarmoniki apokries 2017 (2) filarmoniki apokries 2017 (7) filarmoniki apokries 2017 (6) filarmoniki apokries 2017 (5) filarmoniki apokries 2017 (4) filarmoniki apokries 2017 (3)

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 953 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.