Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 19:57

Tίτορμος: βράβευση στο Ταεκβοντό και συμμετοχή στον αγώνα δρόμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βραβεύτηκε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με τον Τίτορμο στην Γιορτή του Αθλητή.Αναφέρει  ο Σύλλογος:

Το Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν του μεγάλου Αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, ο Δήμος Αγρινίου σε μια όμορφη παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού και παλιών συναθλητών του, βράβευσε μεταξύ άλλων και τον Πρωταθλητή του συλλόγου Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Δημοσθένη Κουτσοσπύρο , ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο.

Ο Δάσκαλος και προπονητής του Γιαννιώτης Χρήστος και οι συναθλητές του έδωσαν δυναμικό παρόν με την παρουσία τους πράττοντας το ελάχιστο δυνατόν προς τη μνήμη του Μεγάλου Έλληνα Αθλητή Μεγάλων Αποστάσεων.
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο Τίτορμος, πιστός στο ραντεβού του τα τελευταία χρόνια, έτρεξε συμβολικά στον Αγώνα Δρόμου των 1000 μ. με μικρούς και μεγάλους του Αθλητές και πλήθος συνοδών , γονέων και φίλων της Ομάδας.


1 2 3 4 5 6

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα