Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 19:21

Ενωση Αγρινίου: Η συνέντευξη Κουτσουπιά στον Αχελώο TV

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αχελώου και στον δημοσιογράφο Παντελή Κούτσικο για τους στόχους του Συνεταιρισμού, το ΟΣΔΕ, τα φωτοβολταϊκά, τη Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Αχελώος» και στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Παντελή Κούτσικου κλήθηκε να απαντήσει ο πρόεδρος του Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς.

Η συνέντευξη, δυο μόλις ημέρες μετά την επιτυχημένη ημερίδα της Ένωσης για την ελιά και τις προοπτικές ανάπτυξης στην Αιτωλοακαρνανία, όπου παρουσιάστηκαν και οι στόχοι της Οργάνωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, επόμενο ήταν να ξεκινήσει με το ανάλογο ερώτημα.

Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στο ΟΣΔΕ και τη δυναμική της Ένωσης Αγρινίου, που φέτος επεκτείνεται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, τα φωτοβολταϊκά και τα έσοδα που αυτά αφήνουν στο νομό μας, τη Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ και τις διαδικασίες που έχουν προγραμματιστεί.

Διαβάστηκε 1149 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.