Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 23:18

George Stamnos - Απόπειρα Ζωής - Dusty Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
1b
George Stamnos - Apopeira Zois Digital single cover Gr-Logo

Ο George Stamnos γεννήθηκε στην Αθήνα, έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική στην ηλικία των 6. Έζησε στην Αμερική όπου έκανε μαθήματα μουσικής στο Colburn School, που ιδρύθηκε αρχικά το 1950 ως το κοινοτικό Σχολείο για τις Μουσικό-θεατρικές Τέχνες στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου της Νότιας Καλιφόρνιας.

Αυτή τη στιγμή σπουδάζει την ιταλική σχολή τεχνικής του τραγουδιού "bel canto" που υποδηλώνει την ιταλική φωνητική τεχνική του 18ου αιώνα, με έμφαση στην ομορφιά του ήχου και λαμπρότητα της απόδοσης.

Τέλη του 2016 υπογράφει με την Dusty Records και κυκλοφορεί μια συλλογή με 4 γνήσια κλασσικά ελαφρολαϊκά τραγούδια. Το πρώτο από αυτά φέρει τον τίτλο "Απόπειρα Ζωής" και είναι ο προάγγελος της ολοκληρωμένης δουλειάς του που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Καλή ακρόαση!

***

Ακούστε το στο YouTube...

6

Πατήστε στο παρακάτω πλαίσιο για να κατεβάσετε το Full Press Kit

12d  no release stores
***
13b2 2017 new
 

Για να κατεβάσετε το Full Press Kit πατάτε πάνω στο πλαίσιο. Θα σας ανοίξει την κεντρική σελίδα του DropBox.com. Πατάτε πάνω στο πλαίσιο που λέει “download”, αυτομάτως θα αποθηκεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
To download the "Press Kit" click over the box. You will be redirect to DropBox.com - Click on "download” and the Press Kit will be downloaded automatically.

Διαβάστηκε 2146 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία