Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 17:54

Reunion των αποφοίτων του ΕΠΛ Αγρινίου, 30 χρόνια μετά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ετοιμασίες αποφοίτων του τέως  Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αγρίνιου , για την οργάνωση εκδήλωσης επανένωσης των μαθητών εκείνης της περιόδου, που ολοκλήρωσαν την φοίτηση τους το 1987.

Ήταν η πρώτη τάξη του νέου -τότε- θεσμού του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, που ξεκίνησε με προοπτικές για να καταργηθεί όμως μερικά χρόνια αργότερα.

Από την τάξη που ξεκίνησε το νέο σχολείο, αποφοίτησαν το 1987, 301 συνολικά μαθητές, πολλοί εκ των οποίων είναι γνωστοί σήμερα στο Αγρίνιο και όχι μόνον, για την ενεργό ενασχόληση τους τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό, πολιτιστικό, ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.

Το Reunion θα γίνει την Μ. Παρασκευή το βράδυ, η δε μέρα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, επελέγη καθαρά για την εξυπηρέτηση των δεκάδων ετεροδημοτών, που θα βρίσκονται στην περιοχή για τις γιορτές του Πάσχα.

Για την καλύτερη οργάνωση και ενημέρωση των μαθητών του ΕΠΛ Αγρινίου που αποφοίτησαν το 1987, έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο facebook σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/groups/240989533019667/

Διαβάστηκε 1468 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.