Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:36 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 14:51

Ψήφισμα συμπαράστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομόφωνο ψήφισμα στήριξης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, αποφάσισε, χθες το βράδυ, στη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από την εισήγηση που έκανε στο Σώμα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να στηρίξει την απόφαση που έλαβε το ανώτατο συλλογικό όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως αιρετοί, έχουμε την υποχρέωση να σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των αιρετών συλλογικών οργάνων και να συνεχίζουμε να δρούμε με αυτονομία και αυτοτέλεια.

Αποτελεί υποχρέωσή μας να προστατεύουμε τα δικαιώματα των δημοκρατικών πολιτών και να μην διευκολύνουμε σε καμία περίπτωση μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση να διαδώσει το φασιστικό λόγο της στην κοινωνία μας.

Είμαστε στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων».

Διαβάστηκε 671 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.