Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 19:14

Πετυχημένη η «βραδιά Εφέδρου» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε απο τον σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων η επονομαζόμενη «βραδιά Εφέδρου» με επιτυχία συγκεντρώνοντας πολλούς φίλους στην εκδήλωση αυτή δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους.

Μετά την ευλογία απο τον Πατηρ Κωνσταντίνο έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Ακολούθησε ο λόγος του προέδρου που αναφέρθηκε στο ρόλο της εφεδρείας σήμερα και στην ανακήρυξη απτον Υ.ΕΘ.Α. για το 2017 ως έτος εφέδρου και εθνοφύλακα. Εν συνεχεία δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει το «τραπέζι του απόντα» και σε κλίμα συγκίνησης κρατήθηκε τιμητικά ενός λεπτού σιγή. Ύστερα ξεκίνησε ο χορός αποφορτίζοντας το κλίμα με περίσσιο κέφι μέχρι αργά..
Ευχαριστίες εκφράζονται στον πατήρ Κωνσταντίνο, τους εκπροσώπους του δήμου Αγρινίου Αντιδήμαρχο κ. Καλαντζή, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αλεξόπουλο και κ. Χασιώτη, την υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα κα. Μακρή, την πολιτευτή της Ν.Δ. κα. Μπόκα, τον Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου κ. Πετράκη, τον πρόεδρο του Σ.Α.Σ.Σ. κ.Τσιούνη τους Προέδρους των ραδιοερασιτεχνών κ.Λαμπρακόπουλο και του σκοπευτικού συλλόγου κ. Κωσταρέλλο , τον πρόεδρο του συλλόγου «Αιτωλός» κ. Κάτση και την ένωση γυναικών Παναιτωλίου με τα μέλη τους, το Corali Luxury Resort καθώς και όλους τους φίλους του ΑΣΕΕΔ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.