Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:24 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:33

Η κοπή της βασιλόπιτας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, παρουσία των Αρχών, του Προσωπικού και φοιτητών.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου, αφού ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Παιδεία και στο ΤΕΙ ειδικότερα, τόνισε ότι με ομόνοια και δουλειά, διανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές για το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στα επόμενα χρόνια. Ευχήθηκε ατομικά και συλλογικά στο Προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, υγεία, αγάπη και προκοπή.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με ευχές τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και οι Κοσμήτορες των Σχολών ΣΔΟ και ΣΤΕΓ – ΤΕΤΡΟΔ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Ταγματάρχης κ. Φάκος ως εκπρόσωπος του Διοικητή Στρατοπέδου Μεσολογγίου, ο π. Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, εκπρόσωπος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, οι Κοσμήτορες των Σχολών ΣΔΟ και ΣΤΕΓ – ΤΕΤΡΟΔ κ.κ. Αλκιβιάδης Παναγόπουλος και Κοσμάς Βιδάλης, οι Πρόεδροι των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, καθηγητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, φοιτητές, παλιοί συνάδελφοι κ.α.

Ο π. Κωνσταντίνος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, την οποία στη συνέχεια χάραξε και έκοψε μαζί με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Δρ Βασίλη Τριανταφύλλου.

Ο κ. Πρόεδρος μοίρασε κομμάτια για το ΤΕΙ, τις Σχολές, Τα Τμήματα και το Προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση» και μικρή δεξίωση που δόθηκε στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου.

Εκ των τυχερών των φλουριών της Βασιλόπιτας ήταν και ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του τυχαίνει το φλουρί.

Τον ανθοστολισμό της εκδήλωσης πρόσφερε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η εταιρία «Γευσίνους», επιχείρηση εστίασης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, πρόσφερε τη βασιλόπιτα και τα εδέσματα της δεξίωσης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γιάγκος Ιγγλέσης, υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ.

Διαβάστηκε 989 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.