Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:26

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την απόφαση για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το πρωί της Κυριακής 19/2 από τις 10:30 μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι, για την ομαλή διεξαγωγή του 10ου Ημιμαραθώνιου αγώνα «Μιχάλης Κούσης» δημοσιοποιήσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγρίνιο και η εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, όπως και η σταδιακή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου από το Καινούργιο μέχρι τη Βαρειά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θέρμο.

Επίσης αποφασίστηκε η σταδιακή ακινητοποίηση των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής οδού Παναιτωλίου – Καινουργίου και η εκτροπή τους μέσω παρακαμπτήριων οδών, όπως και η εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Ε. Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο του Παναιτωλίου έως την 63+950 χ/θ είσοδο του παραδρόμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο. Εξάλλου αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ιωάννινα από την 63+950 χ/θ είσοδο παραδρόμου έως την συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Μ. Κατράκη, αλλά και η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Χ. Τρικούπη και στις οδούς περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 της Κυριακής 19/2.

Τέλος, απαγορεύεται η στάθμευση σε όλα τα ανωτέρω τμήματα των οδών από τις 07:30 έως και τις 14:30.

Η λήψη των μέτρων  έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.Οι παραβάτες της παραπάνω απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Διαβάστηκε 1180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.