Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:01 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:24

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Πλατανιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας δημοσιοποίησε την απόφαση της περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου Παναιτωλικός- Πλατανιάς για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19η 02/2017 και ώρα 17.15΄ .

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 13.00΄ έως 20.00΄ ώρα, στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 14.30΄ έως 20.00΄.

Τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν , κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος των ρυθμίσεων από ώρα 13.00 της Κυριακής 19/02/2017 ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.

Διαβάστηκε 1046 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.