Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 17:49

Ομιλία του ιερομον. Λουκά Αγιορείτη στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο. «Η εν Χριστώ ζωή κατά τον Άγιο Νικόλαος Καβάσιλα. Η σημασία της για τον σύγχρονο άνθρωπο» (19/2/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι στην εκδήλωση της Σχολής Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30’ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, θα μιλήσει ο οσιολογιώτατος ιερομόναχος Λουκάς Αγιορείτης. Το θέμα που θα αναπτύξει είναι: «Η εν Χριστώ ζωή κατά τον Άγιο Νικόλαος Καβάσιλα. Η σημασία της για τον σύγχρονο άνθρωπο».

Ο οσιολογιώτατος ιερομόναχος π. Λουκάς είναι λόγιος, αγιορείτης μοναχός, ο οποίος ασκείται στην Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους. Μαθήτευσε πλησίον του μακαριστού αγίου Γέροντος π. Γεωργίου Καψάνη. Είναι γνωστός για τις πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα και θα μας μεταφέρει λόγο θεολογικό, πατερικό και αγιορείτικο.

Διαβάστηκε 1115 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.