Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 23:30

Πιστοποιημένα για πτήσεις από το τέλος του 2018 τα ιπτάμενα αυτοκίνητα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή την εβδομάδα η ολλανδική εταιρία PAL - V ξεκινά την πώληση των δύο εμπορικών μοντέλων του ιπτάμενου αυτοκινήτου, υποσχόμενη την παράδοση στους πελάτες πιστοποιημένα για πτήσεις μοντέλα από το τέλος του 2018.

Η PAL-V ξεκίνησε την δοκιμή των πρώτων εκδόσεων αυτοκινήτων αυτού του είδους το 2009 και το 2012 και μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, τα προς πώληση μοντέλα σχεδιάστηκαν από διακεκριμένους ιταλούς σχεδιαστές.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης πως εισήλθε σε μια ενδιαφέρουσα φάση αφού έλαβε την πρώτη παραγγελία.

Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές ιπτάμενων αυτοκινήτων η PAL-V κατάφερε να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα οχήματά της με πιστοποιημένες τεχνολογίες που εναρμονίζονται με τους σχετικούς κανόνες.

Το ιπτάμενο όχημα της εταιρίας μοιάζει με ελικόπτερο στον αέρα ενώ μοιάζει με σπορ όχημα στον δρόμο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα έγγραφα που θα χρειάζεται κάποιος για να τα οδηγήσει ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απαιτείται και άδεια πιλότου.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1850 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.