Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 02:19

Παναιτωλικός - Παναθηναικός 4-0 (Δηλώσεις παικτών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες του Παναιτωλικού Μάκος και Τσοκάνης τόνισαν πως η ομάδα τους ήταν αρκετά καλή για 67 λεπτά αλλά μετά το πρώτο γκολ φοβήθηκε και ήρθε αυτό το 4-0. 

Μάκος: «Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται για γκολ με μεγάλες ομάδες και εμείς δεν το κάναμε. Για 67 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δώσαμε μια συνέχεια απ’ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι ένα βαρύ σκορ, ίσως πλασματικό. Είχαμε δύο τραυματισμούς που μας έφεραν σε μπλακ άουτ και ήρθε το 4-0. Είμαστε απ’ τις ομάδες που άμα δεχτούμε γκολ δύσκολα το γυρνάμε, φοβηθήκαμε αρκετά μην πάρει μεγάλη τροπή το σκορ. Δεν απειληθήκαμε απ’ τον Παναθηναϊκό οργανωμένα, από δικά μας τα λάθη χάσαμε, με τον νέο προπονητή έχουμε αλλάξει πρόσωπο και πάμε για τη νίκη στο επόμενο ματς».

Τσοκάνης: «Σίγουρα είναι πλασματικό το σκορ. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ και αυτό μας αδικεί. Ο αντίπαλος όσες ευκαιρίες έκανε τις εκμεταλλεύτηκε σε αντίθεση με εμάς και αυτό έφερε αυτό το βαρύ σκορ. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει με τον καινούργιο κόουτς, δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και με τον καινούργιο κόουτς έχει βελτιωθεί πολύ».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, τόνισε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, πως σήμερα η ομάδα του είχε την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αντιμετωπίσαμε μία καλά οργανωμένη άμυνα αλλά στο δεύτερο μέρος όλα πήγαν καλά. Στο δεύτερο μέρος είχαμε χώρους, έχουμε καλούς παίκτες και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Πάντα λέω ότι το ποδόσφαιρο βασίζεται στην τύχη που στο παρελθόν δεν είχαμε σε αντίθεση με σήμερα. Σήμερα την είχαμε μαζί μας και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Στα δύο τελευταία ματς πετύχαμε οκτώ γκολ, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση σε εμάς και τους φιλάθλους μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε πάντα για το καλύτερο, ξέρουμε που παίζουμε και ποιοι είμαστε. Ήδη έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα με τον Κο Ουζουνίδη, ήδη καταλαβαίνουμε τι θέλει και τι ζητάει, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Μας ενοχλεί η βουβαμάρα, είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να μπούμε να κάνουμε τη δουλειάς μέσα στο γήπεδο είτε με την υποστήριξη του κόσμου είτε με την απουσία του. Τον θέλουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε γιατί με τη βοήθειά τους θα πάμε καλύτερα μιας και γνωρίζουμε το που είμαστε και για ποια ομάδα αγωνιζόμαστε».

novasports.gr
Διαβάστηκε 1150 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.