Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:03 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 18:20

Γραφεία ΕΟΠΥΥ και ΕΚΑΒ στο παλαιό νοσοκομείο του Αγρινίου – Άμεση η συνδρομή του Γ. Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άμεση ήταν η θετική αντίδραση του δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου στο γραπτό αίτημα του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχάλη για συνδρομή του δήμου προκειμένου να διαμορφωθούν και να λειτουργήσουν στο παλαιό νοσοκομείο του Αγρινίου γραφεία του ΕΚΑΒ και του ΕΟΠΥΥ.

Με την επιστολή του ο κ. Μιχάλης ζήτησε από τον δήμαρχο τη βοήθεια του δήμου προκειμένου να συνταχθούν από την τεχνική υπηρεσία του δήμου μελέτες για τη διαμόρφωση χώρων που θα στεγαστεί οι πιο πάνω προαναφερόμενες υπηρεσίες.

Με εντολή του δημάρχου ήδη οι υπηρεσίες εργάζονται και μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώνεται και ο διαγωνισμός για την επιλογή εταιρείας φύλαξης του χώρου του παλαιού νοσοκομείου.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 1298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.