Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 17:29

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιου Μπακαλέξη.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν τα αιτήματα σχετικά με το φορολογικό και ασφαλιστικό, για τα οποία η κυβέρνηση δήλωσε δια στόματος της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου πως ότι ψηφίστηκε στο ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν αλλάζει ενώ για το κόστος παραγωγής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου δήλωσε πως στα μνημόνια υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν μπορούν να ανατραπούν. Μάλιστα αντί για λύσεις στο κόστος παραγωγής, έδωσε ένα “δεκάλογο παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης”. Σε αυτό το δεκάλογο δεν βλέπουμε τίποτα άλλο από την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας για άλλη μια φορά.

Απέναντι σε αυτή την συμπεριφορά των “υπεύθυνων”, η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποτελεί μονόδρομο. Εμμένουμε στα δίκαια αιτήματα μας, παραμένουμε στο δρόμο και αναμένουμε από την Κυβέρνηση αποφάσεις που θα δίνουν λύσεις και όχι υποσχέσεις.

Ενημερώνουμε όσους αγρότες επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στη 13.30 στην Πλατεία Βάθης, ότι θα μπουν λεωφορεία για την μετάβαση στην Αθήνα.

Διαβάστηκε 1279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.