Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 19:22

Nέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Βυρωνική Εταιρεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος για τον σχεδιασμό και την εκπόνηση νέου εκπαιδευτικού προγράμματος από την μουσειοπαιδαγωγό Δήμητρα Γαβρίνα.

Το πρόγραμμα, που φέρει τον τίτλο, «Στην Αιτωλία των μύθων και της Ιστορίας, με συνοδοιπόρο τον Λόρδο Βύρωνα», απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και θα ολοκληρώνεται σε τρεις συναντήσεις στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης της Βυρωνικής Εταιρείας στο «Βυρώνειο» κτήριο στην Πλώσταινα.

Η πρώτη διδασκαλία του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 11 Μαρτίου – στην Βιβλιοθήκη της Βυρωνικής Εταιρείας, ενώ η τρίτη συνάντηση – 18 Μαρτίου- θα περιλαμβάνει μετακίνηση των μαθητών από τη Βυρωνική Εταιρεία στην Παναγία της Φοινικιάς, Πλευρώνα και Ρωμαϊκές θέρμες.

Ο αριθμός των μαθητών που θα συμμετέχουν είναι 25 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας έως και 28 Φεβρουαρίου.

(Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν)

Τηλ. επικοινωνίας: 6939596411, Γαβρίνα Δήμητρα

Διαβάστηκε 1200 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.