Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 18:56

Xάντμπολ: νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την Προοδευτική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών, κατέκτησε η Προοδευτική Αγρινίου στη Φλώρινα απέναντι στον τοπικό Μ. Αλέξανδρο με 25 – 29.

Για έναν ακόμη αγώνα η ομάδα του Αγρινίου έδειξε δυο πρόσωπα, αφού στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ κυνηγώντας τον αντίπαλο και μη αποδίδοντας καλά στην άμυνα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 13-13. . Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας την απόδοση στην άμυνα και βρίσκοντας δίχτυα στην επίθεση από διάφορες θέσεις η ομάδα του Συράκου κατάφερε να προηγηθεί στο 40′ λεπτό με 19-21 προβάδισμα που διεύρυνε με το τελικό 25-29 να αφήνει υποσχέσεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Πρώτος σκόρερ για την Προοδευτική ο Κωνσταντόπουλος Γιώργος με 10 τέρματα. Σκόραραν επίσης οι Λιόκαυτος, Παπανίκος, Ράικος Κ., Συράκος Λ. και Φωτόπουλος Λάμπης που από τη βούλα των 7 μέτρων είχε το απόλυτο.

Επόμενος αγώνας για την Προοδευτική το προσεχές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Κοζάνης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη που κράτησε την ισορροπία ενός δύσκολου από μαρκαρίσματα αγώνα.

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ(Συράκος Παναγιώτης) : Λιόκαυτος(4), Τσακανίκας Β., Αναστασόπουλος Δ., Δήμου Χ., Σιδέρης Κ., Κωνσταντόπουλος Γ.(10), Φεγγούλης Γ., Μαυρέλης Χ., Παπανίκος Δ.(4), Ράϊκος Σπ., Ράικος Κ.(4), Γουργολίτσας Γ., Φωτόπουλος Λ.(5), Συράκος Λ.(2).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.