Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 18:26

Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ: ΑΟ Φιλοθέης – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. 49 – 55

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι νέοι της ομάδας του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ τους αγώνες τους στον Α΄ Όμιλο της Γ΄Κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στον πρώτο τους αγώνα νίκησαν τον ΚΑΟ Φιλοθέης στο ΔΑΚ Άρτας με σκορ 55 – 49.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παναιτωλικού διατηρούσε πάντα ένα μικρό προβάδισμα έξι με οχτώ πόντων . Η διαφορά μειώθηκε με συνεχόμενα τρίποντα των αντιπάλων και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με προηγούμενο τον Παναιτωλικό με σκορ 27 – 24.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει και να πάρει σαφές προβάδισμα.Η καλή άμυνα των τριών τελευταίων λεπτών , τα καθοριστικά καλάθια και τα λάθη των αντιπάλων λόγω της πίεσης στην άμυνα έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με αθλητές γεννημένους το 1997 και έπειτα , οι οποίοι έκαναν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Διαιτητές : Τσίγας – Καλαβρουζιώτου
Δεκάλεπτα : 9 – 10 , 15 – 17 , 17 – 14 , 8 – 14.
ΚΑΟ Φιλοθέης :
Παναιτωλικός Γ. Φ, Σ. : Πάγια Ι. 2 , Χουλιάρας Θ. ,Τσατσούλης Α. , Παπαθανασόπουλος Δ. 11 Αργυρίου Ι. 10 , Ραγκαβής Δ. 18 , Τσίρτσης Ε. 8 , Μπαρλαγιάννης Ι. 6 ,Σύρρος Α. , Λουκάς Δ.

Διαβάστηκε 1457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.