Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 17:50

Ερώτημα απο τον Μάριο Σαλμά στην Βουλή για τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου για την ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ, κ. Μάριος Σαλμάς προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορά τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας.

Συγκεκριμένα το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

                                          

«ΘΕΜΑ: Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας

Οι Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας που παρέμειναν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας συμβάλλουν αποτελεσματικά και αποτελούν βασικό πυλώνα του κοινωνικού κράτους.

Προκειμένου να καταστεί εφικτή η αξιολόγηση των υπηρεσιών που παρέχουν μια προς μια

Ερωτάται η κα. Υπουργός

1. Ποιος ο αριθμός των εργαζομένων και με τι είδους σύμβαση έκαστος υπηρετούσαν στις 31/12/2014 σε κάθε μια αναλυτικά, μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, και ποιος αριθμός είναι ο αντίστοιχος αριθμός που υπηρετεί σήμερα;

2. Ποιο είναι το ποσό που απολογιστικά δόθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό στις μονάδες αυτές μια προς μια και στο σύνολο το 2014 και το 2016;»

Διαβάστηκε 846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.