Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 10:31

Οι μάγειρες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου στον διαγωνισμό Greek Chef 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ. ΕΠΑ.Σ.  ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Μεσολογγίου ΟΑΕΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης που έλαβαν μέρος και ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού«Greek Chef 2017». Με τη συμμετοχή τους αυτή οι μαθητές μας, εκπροσώπησαν άτυπα μεν, αλλά ουσιαστικά την σχολή μας και το έργο της και για αυτό τους συγχαίρει  για το χάλκινο μετάλλιο που έφεραν πίσω στο τόπο τους. 


Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργάνωσαν , για δεύτερη φορά, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας και ανέδειξε τους επόμενους μεγάλους chef (Αρχιμάγειρες) της χώρας. Ο εν λόγω διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 27-30 Ιανουαρίου στο Ελληνικό κέντρο Ξιφασκίας περιοχή Ελληνικού, Αθήνα, και οι μαθητές διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες 1.Πιάτο με βάση το ψάρι και 2.Γλυκό με βάση τη σοκολάτα και το πορτοκάλι. Συγχαρητήρια στους μαθητές της Β’ τάξης Φλώρου Άννα-Μαρία,  Νάκο Νίκολαο, , Σαράκη Γεώργιο και της Α’ τάξης Παπανικολάου Επαμεινώνδα για τη συμμετοχή  και το θάρρος τους, για μια τόσο μεγάλη πρόκληση,  και στις νικήτριες του Διαγωνισμού της Β’ τάξης Κουτρομάνου Μαρία και Καρύτσα Γεωργία. Σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας, η Διεύθυνση του Σχολείου και όλη η εκπαιδευτική ομάδα, και προσωπικά ο Διευθυντής Ιωάννης Κουτρουμπούσης, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στη ζωή σας.
Οι Μαρία Κουτρομάνου και Γεωργία Καρύτσα κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο 
στην κατηγορία Πιάτο με βάση το ψάρι.

 

Η Άννα-Μαρία Φλώρου συμμετείχε 
στην κατηγορία Γλυκό με βάση τη σοκολάτα και το πορτοκάλι
 Ο Γιώργος Σαράκης συμμετείχε στην κατηγορία Πιάτο με βάση το ψάρι.
 Οι Νώντας Παπανικολάου και Νίκος Νάκος συμμετείχαν 
στην κατηγορίαΠιάτο με βάση το ψάρι.
Οι "χάλκινες" νικήτριες του διαγωνισμού 
με τον διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κο Κουτρουμπούση Ιωάννη.
Οι "χάλκινες" νικήτριες του διαγωνισμού 
με τον προϊστάμενο εκπαίδευσης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κο Καπλανίδη Κων/νο.

 

 Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού 
με τους καθηγητές τους Νικολογιάννη Αθηνά και Χονδρό Νικόλαο.

 

 
Διαβάστηκε 2518 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.